Aktuális projektek

Mindig azon dolgozunk, hogy aktuális projektjeinkben a legjobb tudásunk szerint készítsük el alkalmazásainkat a megrendelők igénye szerint. Jelenleg is fejlesztés folyik laborunkban, amelyből pár projektet hadd emeljünk ki, amelyekre a legnagyobb hangsúlyt fektetjük.

Columbus Klíma Kft.

Partnerünk számára az általuk forgalmazott főbb termékcsoportok brand oldalait fejlesztjük folyamatos frissítésekkel és újabb oldalak üzembe állításával.

Gloster Termelésirányítás

A Gloster Kft számára egy mobil adatgyűjtővel támogatott teljeskörű termelésirányítási rendszert alakítunk ki, melynek segítségével az alapanyagok átvételétől a félkész és késztermékek előállításán át a raktározásig, logisztikai folyamatokig és értékesítésig minden területet átölelő rendszer kerül bevezetésre.

Ice-Star Szerviz Kft

Az Ice-Star Szerviz Kft számára elektronikus, mobil eszközökkel támogatott projektkezelési, munkalap kezelési és ellenőrzési rendszert fejlesztünk. A rendszer a hibák bejelentésétől a feladatok és munkafolyamatok adminisztrálásán át a lekérdezésekkel támogatott vezetői információs rendszerig minden funkcióját ellátja a cég szervizelési üzletágánál.

Karsol Kft.

Partnerünk termelésirányítási rendszerét, RFID technológia és mobil technológia alkalmazásával fejlesztjük, melyben a termékek előállítását segítő robotok programozása és vezérlése is feladatunk, valamint a teljes raktározási működés támogatása.

Odeli Kft.

ShopFlex rendszerünk implementálásával a cég számára a webshophoz kapcsolódó rendelések teljeskörű adminisztrációját, csomagok, termékek kezelését, kiszállítást, ellenőrzést és az ezekhez kapcsolódó logisztikai folyamatok támogatását fejlesztjük webes alkalmazás és mobilalkalmazás ötvözésével.

Royalmatic Kft.

Partnerünk számára a kávégépek adminisztrációjához, feltöltéséhez és készletkezeléséhez kapcsolódó informatikai rendszert fejlesztünk, mely mobil azonosítási technológia segítségével segíti az üzletkötők és dolgozók munkáját.

Esettanulmányok

Olvassa el megvalósult fejlesztéseinket, ahol cégek problémáira nyújtottunk egyedi megoldást.