Kiknek ajánljuk

Biztosan Ön is érezte már, amikor szembesül egy problémával, amire szeretne megoldást találni, de szembe találja magát olyan alkalmazásokkal, amiket nem az Ön igényeihez szabtak, ezért sok kompromisszumot kellene kötnie, vagy éppen eszközt akarnak Önnek eladni, miközben Ön komplett megoldást szeretne.

A mi filozófiánk az, hogy sok esetben egy személyre szabott, saját igényeihez igazított egyedi fejlesztésű megoldás összességében véve sokkal költséghatékonyabb, mint átszabni egy meglévő rendszert, vagy alkalmazkodni egy másnak szóló megoldáshoz.

Ha termeléskövetést szeretne megvalósítani, ne hardvereszközökkel kezdje a keresést, ha vállaltirányítása egyedi, ne a pályázatoktól, vagy a piacon lévő konfekciómegoldásoktól várja a sikert, hanem gondolkodjon saját igényeire szabott megoldásokban. Kérje konzultációnkat, felmérjük igényeit és testre szabott ajánlattal állunk rendelkezésére!

Szoftverfejlesztés Önre szabva

Szeretnénk pár mondatban bemutatni, milyen megoldásokat alkalmazunk, milyen feladatokra adunk egyénre szabott megoldást, mivel kerestek meg ügyfeleink az elmúlt években:

 

Raktárkezelés

Készletkezelés

Törzsadatkezelés

Lekérdezések

Termeléstervezés

Azonosítástechnika

RFID technológia

Termeléskövetés

IoT – Internet of Things

Mobil alkalmazások

Leltár

Komissiózás

Jogosultságkezelés

Címkenyomtatás

Ipari eszközök

Kontrolling és döntéstámogatás

Szerviztevékenység támogatása

Sci-fi

Integráció

Innováció

 

Kérjen ajánlatot!

Amennyiben érdeklik szolgáltatásaink, töltse ki az alábbi űrlapunkat. A megadott elérhetőségein kollégáink hamarosan felkeresik Önt.

Adataim kezeléséhez hozzájárulok.