Termeléskövető rendszerek

Egy jól átgondolt termeléskövető rendszer a gyártási folyamat egészét képes menedzselni az alapanyag-beszerzéstől a vevői reklamáció-kezelésig.

Az automatikus raktározás megvalósítása révén pl. a termelésirányító rendszer azonnal a vállalatirányítási rendszerbe továbbítja az adatokat (miből mikor és mennyi érkezett be, és került felhasználásra stb). Így kapcsolódnak össze az egyes területek.

A feltérképezett folyamatok a ráépített szoftveres támogatásnak köszönhetően maximálisan betartathatóak, a „hagyományos papírozás” kiiktatása miatt pedig a szabályok nem áthághatók. A termeléskövető rendszerek révén Ön és cége megvalósíthatja a hézagok nélküli minőségbiztosítást, illetve az ellenőrizhetőség, az automatizált, pontos dokumentáció és ennek döntéstámogató hatása által magas szintű költséghatékonyságot érhet el.

Végső soron pedig egy kiegyensúlyozott vállalati működést is, hiszen az energiákat más területekre lehet áthelyezni, mert ez szinte magától megy majd…

Kérjen ajánlatot!

Amennyiben érdeklik szolgáltatásaink, töltse ki az alábbi űrlapunkat. A megadott elérhetőségein kollégáink hamarosan felkeresik Önt.

Adataim kezeléséhez hozzájárulok.

Esettanulmányok

Olvassa el megvalósult fejlesztéseinket, ahol cégek problémáira nyújtottunk egyedi megoldást.