On-Premise és felhő alkalmazások

Hogy a választott szoftvert hová telepítjük, és milyen módon kommunikálnak az egyes területek, vagy hogyan zajlik az adattárolás és továbbítás, nagymértékben függ a vállalkozás jellegétől, a telephely adottságaitól, elhelyezkedésétől.

Így előfordul, hogy ahol nincs állandó és megbízható internet, vagy aki nem bízik a felhőalapú szolgáltatás biztonságában, ott csak az on-premise megoldások jöhetnek szóba, amelynek zökkenőmentes működéséhez minden támogatást meg tudunk adni. Ilyenkor egy megbízható szerver szükséges a hozzá kapcsolódó kliens gépekkel együtt.

A másik véglet a teljes online megoldások, az ún. felhőalkalmazások. Amikor a cég rugalmassága, az adatok, programok bármikor, bárhonnan, akár több nyelven történő elérhetősége kiemelt szempont, és élvezni szeretnék az automatikus verziófrissítés kényelmét, ez egy kitűnő választás.

A két technológiai végpont között pedig számtalan fokozat létezik (ún. hibrid megoldások, amikor pl. hálózati kapcsolat nélkül is működik egy program, de feltöltésekhez szükséges a netes elérés), így biztosan megtaláljuk az Ön cége számára legmegfelelőbb arányt.

Cégünk Microsoft fejlesztői partner, amelynek előnyeit ügyfeleink is megtapasztalhatják, akár a legújabb fejlesztések elérhetőségéről, akár régebbiekhez való visszanyúlás lehetőségéről van szó.

Kérjen ajánlatot!

Amennyiben érdeklik szolgáltatásaink, töltse ki az alábbi űrlapunkat. A megadott elérhetőségein kollégáink hamarosan felkeresik Önt.

Adataim kezeléséhez hozzájárulok.